Tukholman matkani

Nyt mie eli Elina teen postauksen miun Ruotsin matkasta.

Lähdettiin siis sunnuntaina 26.2 bussilla Helsinkiin ja siitä sitten laivalle. Mie oon matkustellu jonkin verran, mutta laivalla on kyllä kaikista mukavinta matkustaa, vaikkakin ei niin nopeata.

Laivamme lähti terminaalilta noin puol kuuden aikoihin. Ennen laivan lähtöä olimme syöneet Helsingissä.

Laivalla me vain kiertelimme, joimme limpparia ja katsoimme esityksiä. Illalla laivalla esiintyi Uniikki, Nelli Matula, Brädi ja Spekti. Esityksen jälkeen menimme nukkumaan, koska seuraavana päivänä menisimme Tukholmaan.

Seuraavana aamuna heräsin, tein tavalliset aamutoimeni ja sitten menimme aamupalalle.
Oikeesti RAKASTAN hotellin ja laivan aamupaloja, koska siellä on niin paljon kaikenlaista syötävää. Esimerkiksi croisantteja, vesimeloneja, jogurtteja, erillaisia leipiä ja ihania tuoremehuja.

Aamupalan jälkeen pakkasin laukun, joka lähtisi minun matkaani Tukholmaan. Sitten puin takin päälle, laitoin kengät jalkaan ja sitten lähdimme kohti Tukholmaa.

Kävelimme terminaalilta suoraan kohti vanhaa kaupunkia. Siellä kiertelimme kujia, katuja ja katselimme hienoja taloja ja kirkkoja. Eli jos joskus menette Tukholmaan, niin kannattaa käydä katsomassa vanhaa kaupunkia.

Sitten shoppailimme myös vähän ja kävimme ostoskadulla nimeltä Drottningattan. Sen kadun varrella oli todella paljon kauppoja ja pikku kojuja.


Sen jälkeen kävelimme takaisin laivaan ja lepäsimme vähän aikaa. Sitten menimme kahvilaan ja söimme jotain pientä, että jaksamme koko iltapäivän ennen, kun menisimme syömään buffettiin.
Sitten kiertelimme vain laivassa ja istumme ja katsoimme ulos laivan ikkunoista.

Sitten menimme buffettiin ja söimme todella täyttävän aterian ja siihen perään vielä jälkiruoat. Niinku en vaan osaa syödä sellain harkitusti, koska buffetissa on niin paljon kaikkenlaista mistä tykkään.

Ja jälkiruoaksi oli myös paljon kaikkea esim. jäätelöä, pannacottaa ja paljon muuta.   

Sitten kun tulimme buffetista niin olimme todella täynnä ja menimme vain lepäämään hyttiimme. Sen jälkeen me ei paljoa enään tehtykkään, ja kävimme sitten nukkumaan.

Aamulla oli vielä yksi aamupala, ja sen jälkeen menimme hyttiin pakkaamaan kamamme ja sitten lähdimme laivasta ulos ja  bussilla kohti kotia.

                     

Kommentit