Helppo voileipäkakku


32 palaa paahtoleipää

KOSTUKKEEKSI
maitoa

TÄYTE 1
400 g tuorejuustoa (esim. aurinkokuivattua tomaattia)
2 dl kermaviiliä
200 g kinkkusuikaleita

TÄYTE 2
150-200 g ranskankermaa
2 dl sinaappikurkkusalaattia

KORISTELU
200-300 g tuorejuustoa (esim. aurinkokuivattu tomaatti)
paprikaa 
herneenversoja

1. Leikkaa leivistä reunat pois, aseta kaksi neljän leipäpalan riviä rinnakkain ja kostuta maidolla.

2. Sekoita molemmat täytteet ja levitä täytteitä vuorotellen leipä kerrosten päälle.



3. Peitä kakku muovikelmulla, laita pieni leikkuulauta kakun päälle painoksi ja laita kakku jääkaappiin yöksi tai vähintään pariksi tunniksi.

4. Levitä kakun pinnalle ja reunoille tuorejuustoa. Voit koristella kakun miten haluat, mutta itse laitoin vain paprikaa ja herneeenversoja kakun reunoille.

Kommentit