Suklaakakku ilman uunia


En oo varmaan ikinä leiponu mitään näin epäterveellistä! Tää "kakku" on tosi helppo tehä, eikä ainesosiakaan oo montaa. Tää sopisi myös johonkin leivonnaiseen tai kakkuun täytteeksi, mutta kyllä se tällasenaankin menee :) Tää on siis ihan älyttömän hyvää, etenkin sillon kun tekee mieli jotain makeeta :)

Tarvitset:

- 250 g suklaata

- 150-250 g margariinia (jos teet maitosuklaasta laita n. 150 g)

- 250 g tomusokeria

- 2 tl vaniljasokeria (itse en laittanut)

- 3 kananmunan keltuaista

Ohje:

1. Paloittele suklaa ja sulata margariinin kanssa mikrossa tai kattilassa. Jos sulatat mikrossa, sulata pienissä osissa, ettei suklaa pala.

2. Lisää joukkoon keltuaiset.

3. Kaada suklaaseos leivinpaperilla vuorattuun irtovuokaan (halkaisija n. 20 cm) ja laita jääkaappiin n. puoleksitoista tunniksi jähmettymään. Valmista!

Kananmunan jäljelle jääneistä valkuaisista kannattaa tehdä vaikka marenkeja!

Kommentit